Apenpokkenvirus

Het apenpokkenvirus is voor het eerst in Nederland vastgesteld bij een persoon. In België zijn al veertien bevestigde besmettingen met het apenpokkenvirus en één waarschijnlijk geval vastgesteld.


Pin Op Nuno

Net zoals de.

. Dat heeft het RIVM bekendgemaakt. Apenpokkenvirus blijft zich verspreiden in Europa ook België zet zich schrap. Dat meldt viroloog Emmanuel André en wordt bevestigd door Marc Van Ranst.

Elke dag zien we hier meer en meer patiënten zegt Patrick Soentjens van het Instituut voor Tropische Geneeskunde in De ochtend op Radio 1. We moeten ons. De drie reizigers die van de trein in Gent-Sint-Pieters gehaald werden en mogelijk met apenpokken besmet waren hebben negatief getest op het virus.

Dat meldt gezondheidsinstituut Sciensano woensdag. Ook in België. Dat meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu RIVM.

Het apenpokkenvirus is nu ook vastgesteld in Nederland. Dat meldt het Agentschap Zorg en Gezondheid. Er is een vierde geval van besmetting met het apenpokkenvirus in België vastgesteld ditmaal in Wallonië.

Dagelijks meer en meer patiënten Ook in België blijven mensen besmet geraken met het apenpokkenvirus. Het virus dook de afgelopen maand in verschillende landen in Europa en Noord-Amerika op.


Pin Op Nuno


Pin Op Nuno


Confidence To Deploy Ai With World Class Training Data Home Based Jobs Part Time Jobs Remote Jobs


Pin Op Nuno

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel